Projektek

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

Versenyrendezői képzés

2017-05-11 17:06:02
 
2017. március 4-én tartottuk a "ready for race" avagy a versenyrendezés ABC-je képzésünket, melyen a CROSSKOVÁCSI 15-24 év közötti jelenlegi szervezői, illetve a versenyszervezés iránt érdeklődő fiatalok vettek részt.

A képzésen átfogó képet igyekeztünk nyújtani - a CROSSKOVÁCSI-t mintául véve - egy MTB verseny előkészületeibe, pénzügyi tervezésébe, a verseny rendezésébe, és lebonyolításába. Példákon keresztül demonstráltuk, hogy az évtizedek során honnan hova jutottunk, milyen kihívásokkal kell megküzdenünk és hogy jelenleg milyen aktuális projektjeink futnak. Bemutattuk a CROSSKOVÁCSI versenyrendezésen kívüli tevékenységeit, terveit, céljait, melyek ismeretében a fiatalok megoszthatták ötleteiket, elképzeléseiket. A tananyag kidolgozását az „Én a sportban vállalkozom - és Te?” Erasmus + projekt támogatta. A képzési anyagot összeállította Mátyus Attila, a projektnap lebonyolításában Göncz-Kesztyűs Szilvia, Nagy Enikő és Bakó Judit működtek közre.

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!