Terepfutás '24

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

- Crosskovácsi Dockyard '24 terepfutó verseny

A verseny megnevezése

Crosskovácsi Dockyard '24 terepfutó verseny

A verseny időpontja

2024. június 16. vasárnap 10:30.

Közös bemelegítés a RammGym csapatával 10:10-kor

A verseny rendezője

Crosskovácsi Sport- és Környezetvédő Egyesület

2094 Nagykovácsi

Kolozsvár tér 3.

A verseny hivatalos honlapja

www.crosskovacsi.hu

Kapcsolatok

Crosskovácsi SKE elnöke
Mátyus Attila
Telefon: +36 20 9 426 486

Versenyigazgató:
Kesztyűs Szilvia
szilvia.kesztyus@crosskovacsi.hu
Telefon: +36 70 3 980 547

Nevezés:
Bakó Judit
E-mail: bako.judit@crosskovacsi.hu

English Information:
Szilvia Kesztyűs
Phone: +36 70 3 980 547

Elektronikus elérhetőségek:

 • info@crosskovacsi.hu
 • terepfutas@crosskovacsi.hu

A verseny helyszíne

Nagykovácsi, Tisza kastély


Nagykovácsi nagyközség Pest megyében, a budai hegységben található. Budapest II. és XII.kerületének közelsége rövid idő alatt a budapesti agglomeráció egyik legkedveltebb településévé tette.


Nagykovácsi a Budai hegység két legmagasabb hegye, a Kutya-hegy és a Nagy-Kopasz, valamint a Nagy-Szénás nyúlványai által ölelt völgyben helyezkedik el, Budapest központjától 15 km-re, közel a II. kerület-hez. Kíváló adottságai miatt évről évre egyre több turista keresi fel településünket.

A versenyközpontot a Nagykovácsi Tisza kastély 9 hektáros parkjában alakítottuk ki, a versenyeny ebből a csodálatos környezetből indul és ide is érkerznek vissza a versenyzők. A kastély parkja közvetlenül kapcsolódik a Nagykovácsitól délre elterülő erdőhöz.

Nevezés

ODINSPORT.EU nevezési felületen (Crosskovácsi `24 Dockyard terepfutó verseny). Figyelem! A nevezés megkezdéséhez regisztráció szükséges az ODINSPORT.EU oldalán!

Amennyiben bármilyen gondod akad az ODINSPORT oldalon történő nevezés kapcsán, vagy kérdésed lenne, keress minket a terepfutas@crosskovacsi.hu email címen!

Gyermekek nevezési feltétele: 6 éves, vagy annál fiatalabb korú gyermekeket csak felnőtt kísérővel engedünk rajthoz állni. Egy felnőtt több gyermeket is kísérhet. A felnőtt kísérő versenyzőnek számít, tehát neveznie kell, rajtszámot kap, eredménye értékelésre kerül.

Helyszíni nevezés:

 • 2024. június 14. / 16.00-19.00
 • 2024. június 15. / 11.00-14.00
 • 2024. június 16. / 8.00-10.15

Banki átutalásra vonatkozó információk

Ha előneveztél az Odinon, ne felejtsd el a nevezési díjat is átutalni a Crosskovácsi SKE alábbi bankszámlaszámára: B3 Takarék 65700086-10123573, vagy postai úton is befizetheted ide: Crosskovácsi SKE, 2094 Nagykovácsi, Kolozsvár tér 3.

SWIFT kód: TAKBHUHB IBAN szám: HU83 6570 0086 1012 3573 0000 0000

Csak akkor tudjuk a ODIN nevezésedet elfogadottá tenni, ha beérkezik a nevezési díj is!

Figyelj a nevezési időszakokra és a hozzájuk kapcsolódó nevezési díjakra! Egy adott nevezési időszakra vonatkozó nevezési díj befizetését csak akkor tudjuk elfogadni, ha a nevezési díj befizetése legkésőbb a határidő napján megtörténik.

Az előnevezési díj befizetésére 2024.06.01. éjfélig van lehetőség, az előnevezéseket 2024.06.02-án lezárjuk. Ezután már csak a helyszínen tudtok fizetni, tehát kérjük, hogy nevezési díjat már ne utaljatok!


Nagykovácsi lakosoknak 20% nevezési kedvezmény

Az idei évtől a Crosskovácsi és Nagykovácsi önkormányzat együttműködésének eredményeként az önkormányzat anyagilag támogatja a nagykovácsi lakosok indulásának lehetőségét. Ennek köszönhetően minden Nagykovácsiban bejelentett lakos 20% nevezési kedvezményben részesül bármely kategóriát is választja a két eseményen.

Ennek feltétele, hogy az odinsporton megtörtént nevezés után ( odinsport.eu), a Crosskovácsi számlájára történő utalásnál, ( SWIFT kód: TAKBHUHB IBAN szám: HU83 6570 0086 1012 3573 0000 0000) a megjegyzés rovatba írja be a következő megjegyzést valamint adatokat: (NAGYKOVÁCSI LAKOS+ bejelentett lakhelynek utca neve és házszáma).

Amennyiben valaki a helyszini nevezés mellett dönt, kérjük hozza magávál lakcím kártyáját, melynek bemutatásával válik jogosúlttá a 20% kedvezményre. Azok a nevezők, akik bár településünkön élnek, de bejelentett lakhelyük nem Nagykovácsi területn található, a kedvezményre nem jogosultak.

Felmerülő kérdések esetén a Crosskovácsi honlapján tájékozódhatnak a részletekről, vagy írhatnak a rendezőknek a marathon@crosskovacsi.hu illtve a terepfutas@crosskovacsi.hu mail címekre.

A verseny távjai

Mini táv: 2,5 km
Rövid táv: 7,8 km
Közép táv: 14,6 km
Hosszú táv: 21,3 km

A verseny díjazása

A Mini távon nem tartunk eredményhirdetést és nincs külön díjazás. A befutó gyermek versenyzők a szponzorok által felajánlott apró ajándékokat célba érkezéskkor vehetik át.

A Rövid- és Közép táv kategóriáinak 1-3. helyezettje egyedi Crossskovácsi érmet és egyedi dizájnnal ellátott Crosskovácsi technikai pólót - továbbá az első helyezettek a Dockyard üzletek által felajánlott termékeket kapnak ajándékba.

A Hosszú táv felnőtt férfi és női kategóriának 1-3. helyezettjei egyedi Crossskovácsi érmet és egyedi dizájnnal ellátott Crosskovácsi technikai pólót - valamint a Dockyard üzletek által felajánlott termékeket kapnak ajándékba.

A Hosszú táv legjobb 3 női és férfi versenyzője pénzdíjazásban részesül:

Férfi
 • 1. hely 25000 Ft
 • 2. hely 20000 Ft
 • 3. hely 15000 Ft
 • Női:

 • 1 hely 25000 Ft
 • 2. hely 20000 Ft
 • 3. hely 15000 Ft
 • Pályavonal - AllTrails linkek

  Felvezető kör minden távnak - Klikk ide

  Mini táv / Sulis futam - Klikk ide

  Rövid táv - Klikk ide

  Közép táv - Klikk ide

  Hosszú táv - Klikk ide

  pályakör felvezető kör nélkül - Klikk ide

  Frissítő állomások

  A pályán két frissítőpontot helyezünk el melynek kínálata: gyümölcs, csoki, energia-műzli szelet valamint víz és izotóniás ital. Továbbá célbaérkezésnél is biztosítunk frissítő italokat.

  Minden táv körönként 2 alkalommal tud frissíteni, valamint célba érkezéskor.

  A verseny időmérése

  A verseny elektronikus időmérését a Tempo-Sport Kft. végzi.

  Parkolás

  A verseny napján két parkolózónát alakítunk ki.

  1. Parkolózóna
  A Nagykovácsi Amerikai Iskola főút melletti parkolója.

  2. Parkolózóna
  Parkoló - Ady Endre utca

  Figyelem! Parkolás bárhol, ahol a kresz szabályai engedik, legyetek tekintettel a helyben élőkre és a parkosított környezetre!

  A biztonságos parkolás érdekében a verseny napján kérd a a helyszínt biztosító Rendőrség illetve Készenléti Szolgálat segítségét.

  Versenyszabályzat

  A Magyar Atlétikai Szövetség terepfutó versenyeinek mindenkori szabályzata érvényes. A korcsoportok meghatározásánál a verseny saját korosztályos versenykiírása érvényes.

  A Crosskovácsi verseny mentési rendszere

  A Sérültek ellátásáról és mentéséről két darab terepjáró gondoskodik szakápolóval illetve orvossal, a versenyközpontban pedig egy további mentő áll készenlétben orvossal, és szakápolóval.

  A pályán a frissítő- és ellenőrzőpontokon jelentheted a sérüléseket.

  Fontos információk

  A kastély parkjába autóval behajtani tilos!

  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

  Kedves Versenyzők!

  A Crosskovácsi a verseny megrendezése érdekében személyes adatokat gyűjt és dolgoz fel.

  A személyes adatok kezelése akkor kezdődik, amikor a versenykiírást kihirdetjük, és egészen a verseny befejezéséig tart.

  Az adatkezelés jogalapja a versenyző önkéntes jelentkezése a versenyen való részvételre.

  Az adatkezelés célja, hogy a jelentkezőt személyes adatai alapján megfelelő kategóriába sorolva, biztosítsuk számára a versenyen való részvételt.

  Az adatok kezelése bizalmas, a kezelés során az azokhoz való hozzáférést csak az illetékes adatfeldolgozóknak biztosítjuk.

  Az adatok tárolása megfelelő védelem és hozzáférés teljes korlátozásával történik.

  A versenyszervezés és lebonyolítás ideje alatt az általunk kezelt személyes adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, nem továbbítjuk.

  A verseny lebonyolítása után 10 napon belül a mentett személyes adatokat töröljük. Ezután a versenyzők neve kizárólag a versenyeredményekben kerül feltüntetésre.

  A versenyen készült fényképeket kizárólag a www.crosskovacsi.hu honlapon illetve Facebook oldalán jelenítjük meg.

  Minden versenyző a nevezésével hozzájárulását adja személyes adatainak kezeléséhez. Amennyiben a személyes adatai vagy esetleg fényképének kezelése tekintetében bármilyen kérés/kérdés merül fel, kérem jelezze felénk mihamarabb, akár személyesen a verseny napján, vagy a marathon@crosskovacsi.hu , bikeschool@crosskovacsi.hu vagy a terepfutas@crosskovacsi.hu email címeken.

  Változtatás

  A szervezőbizottság fenntartja jogát arra vonatkozólag, hogy a fenti kiírástól eltérjen. A külső körülmények, mint például időjárás, vírushelyzet, szponzori támogatások változása stb. miatt előfordulhatnak a versenykiíráshoz képest akár utolsó pillanatos változások. Megértéseteket köszönjük.

   
  KAPCSOLAT
  KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!