CROSSKOVÁCSI XLC Marathon 2023

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

XCM PRO TOUR nevezési információk 2

2022-12-31 13:16:44
 
Ahogy korábban is már jeleztük Nektek, a Zselic, Crosskovácsi és Bükk marathon versenyek 2023-ban marathon sorozatba szerveződnek.

Ez azt jelenti, hogy lehetőség van arra, hogy kedvezményes áron, egy befizetéssel mindhárom versenyen részt vegyetek.

A három távhoz (rövid, közép/e-bike és hosszú) a kialakult gyakorlat és érdeklődés figyelembevételével alakítjuk ki a korcsoportokat. Természetesen, amennyiben változások következnek be a résztvevők számát tekintve, úgy ezek hozhatnak a következő évektől több és esetleg kevesebb korcsoportot is.

A marathon sorozat második nevezési idősávja 2023.01.01-től 2023.02.28-ig tart. Ebben az időszakban a nevezési díj összege 33.000.- Ft.

Az odinsport.eu oldalán az egyes versenyekre külön-külön kell nevezni, ugyanakkor a nevezési díjat a Nagy SE számlaszámára kell utalni.

Részletes információkat a www.xcmprotour.hu oldalon találtok.

Ezek a nevezési díjak nem tartalmazzák a Crosskovácsi pólót. Ha a nevezésed mellé pólót is szeretnél, úgy annak díja +2.000.- Ft. Ezt a pólódíjat a nevezési díjjal együtt fizesd!

Az XCM PRO TOUR versenysorozatnak azok a versenyzők lehetnek a részesei, akik mindhárom versenyen elindulnak és legalább kettőt eredményesen be is fejeznek. A sorozat összetett értékelésében a három versenyből kettőt teljesítők kerülnek fel az összetett eredménylistára.

A hosszú táv férfi és a közép táv női összetett győztese nyeri meg az XCM PRO TOUR bajnoki mezt és az ezzel járól nettó 150.000.- Ft pénzdíjat.

A sorozat összetett 1-3 helyezettjei kapnak meghívást az összetett díjátadóra, ahol érem és a győztesek serleg díjazásban is részesülnek.

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!