CROSSKOVÁCSI XLC Marathon 2023

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

2022-es Top 2 maraton díjkiosztó és PRO TOUR bemutatkozásCrosskovácsi

2023-02-21 16:42:36
 
​Szeretettel várunk benneteket 2023 április 1-jén az 2022-es Top 2 maraton díjkiosztójára, valamint a sorozatot felváltó PRO TOUR sorozat bemutatkozására és az azt követő fórumra.

Az elmúlt évek történései arra inspiráltak bennünket, hogy veletek, versenyzőkkel, edzőkkel és klubvezetőkkel együtt gondolkodjunk a sportág problémáiról és jövőjérő, valamint hogy létrehozzunk egy fórumot és együtt keressük a válaszokat azokra a problémákra, amelyekkel jelenleg szembe kell néznünk a sportágban. Ilyen problémák lehetnek a versenyek és a versenyzők számának csökkenése, a klubok és létesítmények fenntartásával kapcsolatos problémák, vagy a szövetségi szintű irányítási, támogatási és koordinációs problémák. Hogy ezek közül bármelyikre megoldást találunk, azt nem tudom, de ezekről nem beszélni jelen helyzetben a legnagyobb probléma, amellyel ma szembenézünk a sportágunkban.

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!