CROSSKOVÁCSI XLC Marathon 2023

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

 

20%-os nevezési kedvezmény Nagykovácsi lakosoknak

2023-04-14 08:57:41
 
A 2023 as Crosskovácsi mountain bike maraton és terepfutó versenyen, összesen 59 kategóriában indulhatnak a terepkerékpár és a terepfutás szerelmesei.

A mountain bike maraton versenyünkön a nagykovácsi gyerekeknek és családoknak elsősorban a gyermek és családi kategóriákat ajánljuk, de e mellett a 30 km rövid távon 16, az 50 km közép távon 14, míg a 70 km király távon 3 kategóriában állhatnak rajthoz a nevezők.

Terepfutó versenyünkön az idei évben Nagykovácsi önkormányzatának támogatásával ismét megrendezésre kerül az iskolai futam, melynek célja az iskolai közösségek összetartozásának erősítése. A versenyen nem az egyéni teljesítmény kerül előtérbe, sokkal inkább az osztályok mozgósító erején fog múlni a győelem. A szabályok szerint, osztályok között zajlik majd a verseny, ahol az az osztály nyer, melynek létszámához viszonyítva, százalékosan a legtöbb tanulója teljesíti a 2,5 km es távot. Az idei évtől a hosszabb távok is átalakulnak. Három távon rendezzük meg a versenyt, a 7,9 km es rövid távon a 14,6 km es közép távon, valamint a 21, 3 km es hosszú távon.

Az idei évtől a Crosskovácsi és Nagykovácsi önkormányzat együttműködésének eredményeként az önkormányzat anyagilag támogatja a nagykovácsi lakosok indulásának lehetőségét. Ennek köszönhetően minden Nagykovácsiban bejelentett lakos 20% nevezési kedvezményben részesül bármely kategóriát is választja a két eseményen.

Kedvezményes nevezés feltételei:

Ennek feltétele, hogy az odinsporton megtörtént nevezés után ( odinsport.eu), a Crosskovácsi számlájára történő utalásnál, ( számlaszám: Takarékbank 6570086-10123573) a megjegyzés rovatba írja be a következő megjegyzést valamint adatokat: (NAGYKOVÁCSI LAKOS+ bejelentett lakhelynek utca neve és házszáma).

Amennyiben valaki a helyszini nevezés mellett dönt, kérjük hozza magávál lakcím kártyáját, melynek bemutatásával válik jogosúlttá a 20% kedvezményre. Azok a nevezők, akik bár településünkön élnek, de bejelentett lakhelyük nem Nagykovácsi területn található, a kedvezményre nem jogosultak.

Felmerülő kérdések esetén a Crosskovácsi honlapján tájékozódhatnak a részletekről, vagy írhatnak a rendezőknek a marathon@crosskovacsi.hu illtve a terepfutas@crosskovacsi.hu mail címekre.

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!