CROSSKOVÁCSI Marathon 2021

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

NEVEZZEK? - NE NEVEZZEK? dilemmája a járványügyi helyzet idején

2021-04-27 13:59:29
 
Mi, a Crosskovácsi csapata készülünk. Készülünk arra, hogy a Crosskovácsi marathon és futóversenyünket 2021. június 12. és 13. napján megtartjuk.

Amennyiben olyan kormányzati döntés születik, amely ezt nem teszi lehetővé, úgy a versenyeket 2021. szeptember 11. és 12. napjára fogjuk elhalasztani.

Mindazon előnevezetteket, akik már ki is fizették nevezésüket, azokat szeretettel várjuk a fenti megrendezhető időpontokban.

Ha úgy döntesz, hogy még kivársz, a helyszíni nevezés lehetőséget ugyanúgy biztosítani fogjuk, mint a tavalyi évben. A rajtszám átvételi pontokat úgy fogjuk kialakítani, hogy igazodjunk az érvényes járványügyi előírásokhoz.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a kormányzati döntéseket és annak megfelelően fogjuk a versenyt megrendezni. Ha lesz lehetőségünk a verseny megrendezésére, úgy azt a tavalyi évhez hasonlóan, a lehető legnagyobb biztonságban fogjuk megszervezni.

Kérjük, kísérjétek figyelemmel a honlapunkat, illetve facebook oldalunkat, a legfrissebb híreket itt fogjuk megjeleníteni.

Köszönjük megértéseteket, vigyázzatok magatokra!

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!