CROSSKOVÁCSI Marathon 2021

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

CROSSKOVÁCSI Marathon 2021 - E-bike verseny
A Crosskovácsi verseny keretében rendeztük meg 2017-ben Magyarország első elektromos mountain bike marathon versenyét.

Az idén is szeretettel várunk minden E-bike rajongót Magyarország második PEDELEC mountain bike versenyére 2021. június 12-én szombaton, a következő Crosskovácsi mountain bike marathon keretén belül.

Versenyinformációk

Verseny helyszíne: Nagykovácsi Tisza István kastély

Verseny időpontja: 2021. június 12. szombat

E Bike futam rajtja: 9.30 óra

Verseny távja: A versenyt 49,2 km-es távon rendezzük, mely megegyezik a Crosskovácsi Mountain Bike Marathon középtávjának pályájával, szintkülönbség: 1650 m.

Részletes pályainformációk: kattintson ide.

E bike verseny kategóriái

504 Wh alatti Férfi
504 Wh alatti Női
504 Wh feletti Férfi
504 Wh feletti Női

Nevezés

Előnevezés az www.odinsport.eu nevezési oldalon lehetséges.
Nevezési díjakat lásd itt.

A helyszíni nevezés időpontjai

2021. június 11-én (péntek) - tehát a verseny előtti napon 16.00 - 19.00 óráig.
2021. június 12-én (szombat) - a verseny napján 07.30 - 9.20 óráig.

Nevezési díj a helyszínen: 11000.-/fő

A versenyen történő indulás technikai feltételei

Versenyünkön Pedelec technologiával felszerelt e kerékpárokkal indulhatnak a versenyzők. A Pedelec szó a Pedal-Electric szavak összevonásából képződött, és olyan kerékpárt jelent, mely elektromos rásegítéssel és pedálfordulat érzékelővel van ellátva. Ahhoz, hogy az elektromotor erejét igénybe vehessük, szükséges az is, hogy mi magunk is tekerjünk közben. A versenyzők 0-504Wh alatti férfi és női , valamint 504 Wh feletti férfi és női PEDELEC kategóriákban indulhatnak.

FIGYELEM! A verseny előtt június 12-én 08:00 és 09:00 között a versenyközpontban a Crosskovácsi színpad előtt minden versenyzőnek meg kell jelennie gépátvételhez. Minden akkumulátort matricával és aláírással látunk el - ennek épségére kérünk mindenkit, hogy vigyázzon, mert a matrica sérülése a versenyből való kizárást vonja maga után.

A VERSENY IDEJE ALATT AKKUMULÁTORT CSERÉLNI TILOS!

Az indulók kerékpárjai lehetnek középrészmotoros és agy motorosok is (hajtó karnál lévő motoros, vagy a hátsókerék agyában lévő motoros).

Versenyen történő indulás további feltételei

A versenyzők számára kerékpáros sisak szemüveg és kesztyű használata kötelező.

A versenyen minden résztvevő a saját felelősségére indulhat. A verseny a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) mountain bike marathon versenyszabályzata és a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) marathon verseny szabályzata alapján kerül megrendezésre.

A versenyszámban indulók számára ezen szabályok betartása kötelező. A versenypályán a közlekedési szabályokat és belterületeken a KRESZ szabályait, valamint a versenybíróság és a pályabírók utasításait minden indulónak kötelező betartani. A szabályok megsértése a versenyből történő kizárást vonja maga után. A rendezőség a verseny során előforduló balesetekért és az esetleg felmerülő anyagi károkért nem vonható felelősségre. A versenyre benevezettek a nevezéssel kijelentik, hogy a maraton verseny nehézségi fokával, valamint a verseny szabályaival tisztában vannak.

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!