CROSSKOVÁCSI Marathon 2019

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

FIGYELEM! VESS MÉG EGY PILLANTÁST A NEVEZÉSEDRE!

2019-05-30 09:35:25
 
Ha egészen biztos vagy abban, hogy a június 15-16-án megrendezésre kerülő Crosskovácsi marathon, illetve terepfutás verseny nevezésed rendben van.....

még akkor is kérünk, hogy gondold végig még egyszer, hogy a nevezési díj befizetése mellett regisztráltál-e, illetve neveztél-e az odinsport.eu oldalon.

Jelenleg 8 olyan terepfutó nevezőnk van, akik befizették a nevezési díjat, de nem neveztek az odinsport.eu oldalán. Ők nem láthatják még nevüket az elfogadott versenyzők között.

Kérjük ezeket a versenyzőket, hogy a június 1-i nevezési határidőt betartva nevezzék be magukat az odinsport.eu oldalán.

Bringás nevezőink közül 4 olyan versenyzőnk van, akik szintén befizették a nevezési díjat, de nem neveztek az odinsport.eu oldalán. Őket is arra kérünk, hogy a június 1-i határidőt betartva nevezzék be magunkat az odinsport.eu oldalán. Ha ez megtörténik, elfogadott versenyzőkké válnak.

Várjuk a nevezésüket!

Köszönjük!

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!