CROSSKOVÁCSI Marathon 2019

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

CROSSKOVÁCSI Marathon 2019 - E-bike verseny
A Crosskovácsi verseny keretében rendeztük meg 2017-ben Magyarország első elektromos mountain bike marathon versenyét.

Az idén is szeretettel várunk minden E-bike rajongót Magyarország második PEDELEC mountain bike versenyére 2019. június 15-én szombaton, a következő Crosskovácsi mountain bike marathon keretén belül.

Versenyinformációk

Verseny helyszíne: Nagykovácsi Tisza István kastély

Verseny időpontja: 2019. június 15. szombat

E Bike futam rajtja: 10:00 óra

Verseny távja: A versenyt 49,2 km-es távon rendezzük, mely megegyezik a Crosskovácsi Mountain Bike Marathon rövid távjának pályájával, szintkülönbség: 1650 m.

Részletes pályainformációk: www.crosskovacsi.hu

E bike verseny kategóriái

Senior Férfi I 30-40 év közöttiek

Senior Férfi II 40-50 év közöttiek

Senior Férfi III 50 év felettiek

Senior Női

Nevezés

Előnevezés az www.odinsport.eu nevezési oldalon lehetséges.
Nevezési díjakat lásd itt.

A helyszíni nevezés időpontjai

2019. június 14-án (péntek) - tehát a verseny előtti napon 16.00 - 19.00 óráig.
2019. június 15-én (szombat) - a verseny napján 07.30 - 9.30 óráig.

Nevezési díj a helyszínen: 9000.-/fő

A versenyen történő indulás technikai feltételei

Versenyünkön Pedelec technologiával felszerelt e kerékpárokkal indulhatnak a versenyzők. A Pedelec szó a Pedal-Electric szavak összevonásából képződött, és olyan kerékpárt jelent, mely elektromos rásegítéssel és pedálfordulat érzékelővel van ellátva. Ahhoz, hogy az elektromotor erejét igénybe vehessük, szükséges az is, hogy mi magunk is tekerjünk közben. A versenyzők csak 250w alatti PEDELEC kerékpárokkal indulhatnak. A kerékpárok elektromos hajtásrendszerének tuningolása tilos! Minden kategória első hat helyezettjének kerékpárját a célba érkezés után ellenőrzi a versenybíróság.
Az indulók kerékpárjai lehetnek középrészmotoros és agy motorosok is (hajtó karnál lévő motoros, vagy a hátsókerék agyában lévő motoros).

Versenyen történő indulás további feltételei

A versenyzők számára kerékpáros sisak szemüveg és kesztyű használata kötelező.

A versenyen minden résztvevő a saját felelősségére indulhat. A verseny a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) mountain bike marathon versenyszabályzata és a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) marathon verseny szabályzata alapján kerül megrendezésre.

Részletes versenyszabályzat: http://www.crosskovacsi.hu/hu/versenyek/crosskovac... alatt érhető el.

A versenyszámban indulók számára ezen szabályok betartása kötelező. A versenypályán a közlekedési szabályokat és belterületeken a KRESZ szabályait, valamint a versenybíróság és a pályabírók utasításait minden indulónak kötelező betartani. A szabályok megsértése a versenyből történő kizárást vonja maga után. A rendezőség a verseny során előforduló balesetekért és az esetleg felmerülő anyagi károkért nem vonható felelősségre. A versenyre benevezettek a nevezéssel kijelentik, hogy a maraton verseny nehézségi fokával, valamint a verseny szabályaival tisztában vannak.

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!