CROSSKOVÁCSI Marathon 2021

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

 

COVID intézkedési terv

2020-09-06 17:17:53
 
Szeptember 19-én és 20-án rendhagyó időpontban, de megszokott minőségben újra vár Benneteket a Crosskovácsi sport hétvége! Versenykiírásainkat több csatornán megtalálhatjátok, de a kialakult vírushelyzet miatt új viselkedési szabályainkat most először itt közöljük. Kérjük együttműködéseteket, a szabályok betartását mindannyiunk védelmében. Köszönjük.

INTÉZKEDÉSI TERV A CROSSKOVÁCSI VERSENYEK BIZTONSÁGOS LEBONYOLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN

  1. Kizárólag akkor gyere versenyünkre, ha egészséges vagy! Bármilyen alap tünet esetén inkább maradj otthon! A Covid-19 tünetei: láz, fáradtság, száraz köhögés, izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, hasmenés, légszomj.
  2. Amennyiben eseményünkön bármely a fenti tüneteket észlelő személy jelentkezik a rendezőségnél, őt haladéktalanul elkülönítjük egy erre a célra felállított izolációs sátorban, ahol az egészségügyi személyzet minden további intézkedést megtesz.
  3. Ha a vírusfertőzés szempontjából veszélyeztetett csoportba tartozol tartós betegséged vagy korodnál fogva, kérünk vigyázz magadra és maradj otthon!
  4. Nem ciki a maszk! Nyugodtan viseld addig is, amíg nem mész mozogni..., a nevezési sátornál, a büfénél, sorban állásnál --- bárhol. A maszk viselése eseményünkön megengedett, de az ellenkezője is.
  5. Sorban állás esetén be kell tartani a 1,5 m távolságot.
  6. Az esemény központi területén több helyen kézfertőtlenítő folyadékot helyezünk el asztalokon, könyöklőkön! Használjátok őket!
  7. Az esemény központi területén több helyen "viselkedési etikett" táblákat helyezünk el, melyek figyelmeztetnek Benneteket az alapvető viselkedési elvárásokra! (Kézfogást most felejtsd el, használj zsebkendőt, a karhajlatodba köhögj, törekedj a 1,5m-es távolság betartására stb.)
  8. Bármilyen kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, keress minket bátran elérhetőségeinken
Köszönjük, hogy vigyáztok egymásra!
 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!