CROSSKOVÁCSI Marathon 2020

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

Tájékoztatás

2020-03-24 13:03:19
 
Kedves Versenyzők, kedves Barátaink! Az elmúlt hetek történései után úgy gondoljuk kötelességünk tájékoztatni benneteket a Crosskovácsi Marathon és Terepfutó verseny rendezésével kapcsolatban.

Ami biztos!

1. A versenyek előkészítését folytatjuk, az előző évekhez hasonlóan. Elkészültek a rajtszámok, érmek, jelenleg az egyedi díjak gyártása folyik. Megterveztük az idei technikai pólókat és leadtuk a tervet a gyártónak.
2. A versenyközpont területe a kastélyparkban a rendelkezésünkre áll, illetve megkaptuk a környezetvédelmi és az erdészeti engedélyeket.
3. Több szponzorral aláírt szerződésünk van, sőt a támogatásuk is átutalásra került.
4. A verseny megrendezéséről jelenleg a hatóságok döntenek. Amennyiben az ilyen jellegű kültéri rendezvényeket engedélyezik, a versenyeink megrendezésre kerülnek június 13-án és 14-én.
Az esetleges időpont változásról, vagy a versenyek törléséről 2020 májusának második felében fogunk dönteni a tények és a szabályozások ismeretében.

Egyesületünk megalakulása óta folyamatosan arra törekszik, hogy megalapozott gazdálkodással stabilan biztosítani tudja a Crosskovácsi versenyei megrendezésének anyagi feltételeit. Most lehetséges, hogy eljött az a pillanat, mikor a mountis és futó társadalom által az évtizedek alatt befizetett nevezési díjakból származó megtakarításainkból is fel kell majd használnunk a 2020. évi Crosskovácsi megrendezéséhez. De ez nem lesz probléma számunkra! Saját anyagi forrásaink és versenyfelszerelésünk rendelkezésre áll, ugyanúgy, mint a Crosskovácsi rendezői stábja.

Bízunk benne, hogy amennyiben a mostani válságos idők elmúlnak, ismét találkozhatunk Veletek!

A Crosskovácsi csapata nevében kívánunk mindenkinek egészséges nyugodt légkört az elkövetkező hetekre!

Vigyázzatok egymásra!

Mátyus Attila

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!