CROSSKOVÁCSI Marathon 2017

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

CROSSKOVÁCSI Marathon 2017 - Intersport Marathon Series
Kedves Barátaink! Nagy örömünkre szolgál, hogy a Crosskovácsi Marathon bekerült az Intersport Marathon Series kerékpárverseny sorozatba.

Kattintson ide és ismerje meg a versenysorozat többi helyszínét: www.inter-mountain-series.eu

Ezzel a lehetőséggel a Salzkammergut Trophy rendezője keresett meg bennünket, a tavalyi versenyen tapasztaltak alapján. Ebben az esemény sorozatban cseh, szlovák, osztrák és magyar marathonok vesznek részt. Ajánljuk tehát figyelmébe Mindazoknak, akik határon innen és túl is ki akarják próbálni önmagukat, kerékpárjukat és tehetségüket.

INTERSPORT MARATHON SOROZAT

Az Intersport Marathon Sorozat rajtlövése a hagyományok szerint a Bécstől kb. 210 km-re északra fekvő lipník nad bečvou-i Author Šela Marathon-on dördül el. A sorozat új állomása Crosskovácsi Marathon Nagykovácsiban. A sivti finálé keretében rendezik meg idén az UEC Elite- és Masters-EB-t. Minden kuparésztvevő, aki legalább három marathonon célba ért, átveheti a fináléban a Genesis kerékpáros pólót.

A 2018-as verseny részleteiről később adunk tájékoztatást.

Addig is pillants rá az IMS Facebook oldalára.

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!