Projektek

Kattints és tudj meg többet támogatóinkról. Szívesen támogatnád Te is a Crosskovácsit? Akkor gyere és nézd meg szponzorációs lehetőségeinket.

- Én a sportban vállalkozom- és TE?
A Crosskovácsi SKE 8 másik partnerszervezettel európai uniós pályázatot nyert, melynek témája a fiatalok vállalkozói képességének és tudásának fejlesztése a sporton és a sporttal kapcsolatos vállalkozásokon keresztül.

Az „Én a sportban vállalkozom- és TE?” (I am a Sport Entrepreneur – what R U?) című Erasmus+ projekt 2016. június 1-én indult és 2018. májusában zárul. 7 ország ifjúsági szervezetei, egyesületei, egyetemek és tudásközpontok cserélnek a témában tapasztalatot és jó gyakorlatokat, valamint hasznos tananyagot dolgoznak ki a fiatalok és az ifjúsági segítők számára.

A projektben lehetőségünk nyílik arra, hogy a sportvállalkozások világával és a sportesemények szervezésével kapcsolatos ismereteinket átadhassuk a 16-25 éves korosztálynak. A Crosskovácsi SKE bízik benne, hogy sok éves tapasztalatával a Crosskovácsi maraton szervezésében, valamint a Bike School eredményeit felhasználva hasznos tagja lesz a nemzetközi partnerségnek, s a hazai érdeklődőknek is izgalmas képzést fog biztosítani.

A partnerség tagjai

UNIVERSITY OF EAST LONDON (koordinátor) - Egyesült Királyság

Fundació Pere Tarrés - Spanyolország

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü - Törökország

EBA - Portugália

EKTC Maribor - Szlovénia

Crosskovácsi Sport es Környezetvédő Egyesület - Magyarország

BEACHKLUB LADVI O.S. - Csehország

UNIVERSITY OF THESSALY – UTH - Görögország

Working with Europe - Spanyolország

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. Ez a kiadvány (közlemény) a szerzõ nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehetõ felelõssé az abban foglaltak bárminemû felhasználásért.

 
KAPCSOLAT
KÉRDÉSED, ÉSZREVÉTELED VAN? KERESS MINKET A FACEBOOKON!